Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми : Програма за мускулна маса

БРАЗИЛСКО ЧУДО - ТРЕНИНГ ПРОГРАМА на LARISSA REIS

Larissa Reis е една од најпопуларните фитнес модели. Со својата фигура ги плени машките погледи, додека жените и оддаваат почит. Во целост ви го представуваме нејзиниот тренинг систем кој можете да го...

Прочитајте повеќе

Супер храна за супер мускули

За да бидеме поиздржливи и полесно и подобро да ги извршуваме физичките активности мора да ја одржуваме нашата мускулатура силна. Но, за оваа цел не вреди правилото дека треба да се фокусираме единст...

Прочитајте повеќе

Исхрана за дефинирање на мускулите

Ако имате за цел да ја дефинирате мускулната маса и ако ве интересира каква исхрана треба да практикувате за да го постигнете тоа, прво што треба да знаете е дека за дефинирање на вашата мускулна маса...

Прочитајте повеќе

Како да го Обликувате Задникот и Нозете - ЖЕНИ: ТРЕНИНГ ПРОГРАМА

Прв Тренинг Нозе Вежба Повторувања Длабок чучањ 4 x 10 Ножен Потисок 3 x 10 Седечки листови 2 x 10 Раце Вежба Повт...

Прочитајте повеќе

Како да го Обликувате Задникот и Нозете - ЖЕНИ

Целта на повеќето жени кои тренираат во Фитнес Центар им е убаво обликуван задник и нозе. Но за жал многу малку труд се внесува за се дојде до таа цел. Најчеста слика која ја гледаме во Фитнес Центар...

Прочитајте повеќе

Функционален Изометрички тренинг за сила и Мускулна маса

Функционална изометрија – малку се разликуава од изометричкиот тренинг. Со изведување на изометрички тренинг проблемот е во мерење на напредокот (бидејќи не се поместува оптеретувањето), исто та...

Прочитајте повеќе

Проблеми со Симетрија!?

Обемот на десната рака ви е поголем за 2 см. од обемот на левата рака!? Хм, десна рака, доста сумливо! Шалата на страна, но случајот кога едната страна на телото е поголема од другата, како примеро...

Прочитајте повеќе

CUTLER-ови Листови

Не e се во тежината. Тренингот за листови се базира врз основа на опсегот на движење. Мора да го искористите секој милиметар од дното-нагоре до врвот во секое повторување. Понекогаш ќе направам малку...

Прочитајте повеќе

Изометриски тренинг за зголемување на Мускулната маса и Снагата

Изометриската мускулна контракција се однесува на мускулната тензија без промена во мускулната должина како во концентрични или ексцентрични контракции. Ваквиот тренинг може да се нарече статички трен...

Прочитајте повеќе

Тренинг програма за Снага за Средно искусни вежбачи - ВТОРА СЕДМИЦА

ВТОРА СЕДМИЦА Првите 2 серии треба да ви бидат за загревање на мускулната група, поради тоа поставете лесни оптоварувања (дискови) и започнете со полесен интензитет. Потоа полека зголемувајте ја те...

Прочитајте повеќе

1  2  3  Избери 
Tyxo.bg counter