Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Тренинг програми

Домашен Тренинг со Ластик за Растегнување

Растегливи гумени ластици за вежбање кои можете да ги набавите во продавниците на Гладијатори е се што ви е потребно за да ги напумпате мускулите. Доколку не сте во можност да ја посетите вашата терет...

Прочитајте повеќе

Експлозивна Обратна Хиперекстензија

Сакате да ја подобрите вашата снага, набрзина и плус на тоа да ја зголемите мускулната маса на долниот дел од грбот, тогаш обратна хиперекстензија е решението! Оваа вежба комплетно го работи целиот з...

Прочитајте повеќе

МЕДИТАЦИЈА – 9 ЕДНОСТАВНИ СОВЕТИ

Држење на телото Без разлика дали седите на стол или со прекрстени нозе, потрудете се вашиот рбетен столб да е исправен. Умот и телото се испреплетени – ако вашето тело е добро избалансирано, и...

Прочитајте повеќе

Кратко потсетување

Секој искусен бодибилдер ќе ви потвдрди дека правилното изведување на вежбите е најважната работа, можда ви изгледа многу лесно да згрешите, па заради тоа пред изведувањето на било која вежба консулти...

Прочитајте повеќе

Трапезоиди

Подигање на шипка од бутовите до брадата со широк или тесен зафат * ја подигате шипката до брадата * лактите се секогаш повисоко од шипката * издишувате при подигањето. ...

Прочитајте повеќе

Видови на Фат на Шипка

Зошто Фатот е Битен? Затоа што е тоа начин на кој ја прифаќаме шипката и после тоа ја изведуваме вежбата. Сигурно многу пати од како сте ја фатиле шипката потоа сте го преместувале фатот и сте го под...

Прочитајте повеќе

Преса Потисок со Бучици

Кога во теретаната подигнувате тежини, вие ги стимулирате мускулите за да бидат поголеми и појаки. Тоа се вика адаптација на телото на телесен напор. За жал тренирањето на одредена група на вежби не в...

Прочитајте повеќе

Комплексни вежби

Многу од новите вежбачи кои непосредно започнуваат да посетуваат теретана се измачуваат со прашањето "кои вежби треба да се изведат за да се опфати одреден мускул ?" Јас пак на тоа се прашувам "зошто ...

Прочитајте повеќе

Квадрицепс

Чучњеви *чучњевите се едноставно најдобрите бодибилдерски потези, *посебно се добри за долниот дел на телото, му даваат акцент на квадрицепсот, долниот дел од грбот и задната ложа. *чучњевите вежби...

Прочитајте повеќе

Кој спорт е најдобар за вашето здравје?

За да бидете во одлична форма и да ве служи добро здравје, неопходно еда бидете физички активни и да имате здрава и балансирана исхрана. На нашиот организам потребни му се вежби со кои се активира цел...

Прочитајте повеќе

Прва   1  2  3  4  5  6  Избери 
Tyxo.bg counter