Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака 2

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање.


Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес Центар ви нуди 2 програми који сигурно ќе ги уништат вашите празнични насобрани масти.


Првата програма можете да ја прочитате на следниот линк:

http://www.gladijatori.com/unistete_gi_mastite.php

 

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

 

ТЕСТ ФОРМА

 

Оваа вежба симулира застрашувачки повеќе степенска тест форма – уште попозната како „bleep test“. За почеток за загревање чекорете 2 минути со брзина од 5км/ч.

 

1. Потоа подесете ја траката за трчање на брзина со која можете лагодно да трчате 20 мин., но трчајте само 2 минути.

2. Зголемувајте ја брзината за 1км/ч на секои 30 секунди се додека повеќе не можете да го издржите темпото.

3. Од како не можете да продолжите со тоа темпо, намалете ја брзината на 5км/ч и продолжете со чекорење од 1-3 минути заради опоравување.

4. Од како ќе измине времето на опоравување, започнете го следниот сет. Завршете помеѓу два и пет сетови, во зависност од формата, времето и интензитетот.

5. После сите ваши завршени сетови, започнете со ладење на организмот и со намалување на брзината на вашето почетно темпо и трчајте лагодно околу 20 минутно темпо 2 минути, а после тоа чекорете на брзина од 5км/ч уште 2 минути.

 

Совет: Менувајте го времето на опоравување секоја недела за уште повеќе да ја зајакнете работата на вашето тело. Секогаш бидете наклонети да одите кон све поголеми и поголеми брзини.

 

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652


Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259 

Tyxo.bg counter