Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Уништете ги Мастите Вежбајќи на Подвижна Трака

Извадете ги своите празнични насобрани масти со оваа брза, забавна и делотворни вежби на трака за трчање.

 

Започнете го летото упорно и брзо прифаќајки ја траката за трчање. Гладијатори 3 - Фитнес Центар ви нуди 2 програми који сигурно ќе ги уништат вашите празнични насобрани масти.

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652


ВЕЖБИ – ИСКАЧУВАЊЕ

 

1. За загревање, одете 2 минути со брзина од 5км/ч.

2. Потоа подесете ја траката за трчање на брзина со која можете лагодно да трчате 20 мин., но трчајте само 2 минути.

3. После тие 2 минути, држете иста брзина, меѓутоа секои 30 секунди зголемувајте ја косината за искачување за 1%.

4. Продолжете со тоа темпо се додека повеќе не можете да го завршите периодот од 30 секунди со вашата моментална брзина.

5. Кога сте го постигнале вашиот максимален успон, намалете ја косината на трката на нула и трчајте со ваше темпо 20 минути уште 2 минути. После тоа направете уште 2 минути одење со брзина од 5км/ч заради ладење на организмот.

 

Совет: Доколку можете да постигнете максимална косина на траката за трчање, тогаш вашата основна брзина е премала, па следниот пат зголемете ја. Но доколку не успеете да ја достигнете максималната косина на траката за трчање, тогаш следниот пат малку намалете ја брзината.

 

ПРОДОЛЖУВА ...

 

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652


Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Tyxo.bg counter