Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Чајот во служба на убавината

Сите знаеме дека чајот има многу предности во нашето здравје и убавина. Не само што од чајот можета да  направите  вкусен пијалок, но може да се користи и во многу други начини. Еве неколку  од нив.

Чајот ја опоравува сувата, оштетена коса

Еден од начините каде чајот ќе биде во служба на Вашата убавина е дека тој ќепомогне да се опорави вашата коса. За овој третман ќе ви биде потребен топол незасладена чај. Направете  околу еден литар на чај и после миењето со шампон косата прелијте ја со чај.

Ја прави вашата кожа сјајна и светла

Дали сакате да изгледате здраво и вашата кожа да "сјае"? Ставете две чаши јак црн чај во пластично шише со спреј. Напрскајте ја кожата со чај и оставете ја да се исуши природно. Сигурно ќе забележите дека откако ќе се исуши кожата ќе има убав природен сјај.

Елиминирајте ја непријатната миризба од вашите стапала

Ако стапалата редовно ќи миете  со чај редовно, ќе ги елиминирате непријатните миризби. Чајот треба треба да биде јак и  свежо приготвен, па во така подготвениот чај, за да добиете најдобри резултати, ставете ги нозете секој ден по 20 минути.

Ослободете се од  болните  чирови на кожата

Дали имате ужасни , болна рани на кожата?  Ако е така, покријте  ги со влажни кесички на чај . Најдобро ќе  биде така да преноќите. Утрото кога ќе се  разбудите, раната ќе  биде исушена и болката ќеисчезне.

Со следниве овие совети ќе  бидете уште поубави и поздрави. Домашните производи се најдобри да ги пробате. Тие се многу подобри отколку купување на хемиски производи.

Продавници за здрава био храна, храна за спортисти, суплементи, професионална фитнес и кардио опрема, домашна фитнес и кардио опрема, опрема за бокс, професионални и домашни анализатори на тело и ваги, фитнес облека, аксесоари :

 

Продавница “ Гладијатори  1“   Далматинска 8   Битола  047/241 588  071/309 454

Продавница “ Гладијатори 2 “  Васко Карангелевски 60-1/4 Битола   047/252 109  071/309 459

Продавница и Фитнес  Центар“ Гладијатори 3 Битола П.П.Његош бб  Битола 047/242 499  071/309 652

Продавница “ Гладијатори 4 “  Ѓуро Ѓаковиќ  18/4  Скопје   02/60 90 440  072/274 259

 

Tyxo.bg counter