100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Чудото наречено лук

Просто не сме свесни на кои се начини лукот им помага на луѓето.

Прво тој е неизбежен како кулинарска намирница, а веројатно нема некој кој не чул за неговото позитивно влијание врз нашето здравје. Но, дали сте слушнале дека тој може да ве спаси од забоболка?

Лукот има својства на аналгетик и анестетик, поради тоа може да ни помогне кога офкаме од забоболка.

Како?

Едноставно, ќе згмечите парченце лук и ќе го ставите на болниот заб. Така, барем за кратко време добивате олеснување од болката.

Секако, потоа не заборавте да одите на забар.

Tyxo.bg counter