Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јаболков оцет за слабеење

Јаболковиот оцет е една од најпознатите природни лекови во борбата против вишокот на масти. Тој е одличен за намалување на нивото на масти во крвта,  го поттикнува метаболизмот  брзо и го штити телото  од слабеење на имунитетот за време на некои диети. Пектинот од јаболкото се врзува за мастите, го намалува нивното на усвојување и на акумулација и овозможува нормално продолжување без никакви ненадејни враќање на изгубените наслаги. Она што е особено предноста на изборот на јаболковиот оцет е фактот тоа што таа се базира на природни основи  кои не можат да му наштетат на човековото тело.

Постојат два начини за користење на  јаболковиот оцет.

Првиот начин е поврзана со употреба на 1-2 лажици јаболков оцет  растворен во вода, и тоа да се конзумира наутро на празен стомак.

Друг начин е поврзана со првиот, освен тоа што луѓето додадаваат 1 до 2 лажици мед во оваа мешавина.

Кога станува збор за желбата за губење на тежината има многу фактори кои се од суштинско значење за позитивно влијание: колку килограми вишок имате, во каква физичка форма  е вашето тело. Многу луѓе во првиот месец на користење успеале да изгубат  дури до 5 кг, па дури и 15 кг. на една година.  Процесот секако не е преку ноќ, но бара многу одрекувања и се разбира, физичката активност.

Продавници за здрава био храна, храна за спортисти, суплементи, професионална фитнес и кардио опрема, домашна фитнес и кардио опрема, опрема за бокс, професионални и домашни анализатори на тело и ваги, фитнес облека, аксесоари :

 

Продавница “ Гладијатори  1“   Далматинска 8   Битола  047/241 588  071/309 454

Продавница “ Гладијатори 2 “  Васко Карангелевски 60-1/4 Битола   047/252 109  071/309 459

Продавница и Фитнес  Центар“ Гладијатори 3 Битола П.П.Његош бб  Битола 047/242 499  071/309 652

Продавница “ Гладијатори 4 “  Ѓуро Ѓаковиќ  18/4  Скопје   02/60 90 440  072/274 259

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional