Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Cory Everson

Родена е на 4.01.1959 година. Набрзо откако дипломирала на Универзитетот на Winsconsin, Кори имала проблем со левата нога. Лекарите дури песимистично предвидувале дека нема повеќе да биде во состојба нормално да се движи. Не осврнувајќи се на мислењето на лекарите, Кори со упорно вежбање ги пребродила тие проблеми, ја повратила силата и на крај во првиот обид успеала да ја освои најпрестижната награда Ms. Olympia!

Cory Everson ги освоила до денес ненадминливите , дури 6 последователни награди на Ms. Olympia од 1984-189 год.

Како резултат на сите досегашни успеси, Кори и ден денес се памети како врвно име во фитнес индустријата!

Освоени награди:

-1981 Central USA Championships -AAU, 1 mesto

-1981 god. Ms-Midwest-Tall category, целокупен победник

-1982 IFBB North America Championships, целокупен победник

-1984 NPC Nationals, Heavyweight, целокупен победник

-1984-1989 IFBB Ms.OLYMPIA -Победник на 6 награди по ред.

Tyxo.bg counter