Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Белегзија

Јапонски Системи за Здрав Дом Белегзија
Јапонски Системи за Здрав Дом

Белегзија

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Белегзија

Гламурозна и рафинирана белегзија, секоја од белегзиите пристигнува во кадифена торбичка, што ги прави совршен подарок за секоја прилика и празник.

Состав:

Модерна белегзија, изработена од кристално-тонирани глинени мониста 6 x 10 mm плус 2 x 8 милиметар 600 Гаус магнетни хематит мониста.

Употреба:

Дисковите репродуцираат смирувачка, негативно-јонска средина, Инфраред технологија креираат дисперзија енергии како смирувачка топлина. Достапен во четири бои: бела, розова, црвена и сина.

Tyxo.bg counter