Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Влошки за Чевли - Мажи 39-45

Јапонски Системи за Здрав Дом Влошки за Чевли - Мажи 39-45
Јапонски Системи за Здрав Дом

Влошки за Чевли - Мажи 39-45

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Влошки за Чевли - Мажи 39-45

- Го одстрануваат заморот

- Ги намалуваат болките и воспаленијата,

- Ја подигнува на енергијата,

- Го подобрува тонусот,

- Ја подобруваат аурата и ја стимулира циркулацијата на енергијата,

- Го стимулира обновувањето на нервниот систем,

- Го стимулира формирањето на ткивата,

- Ги стимулираат акупунктурните ТОЧКИ на целото стапало,

- Го подобруваат пристапот на кислород до клетките,

- Ја подобруваат рамнотежата на телото,

- Олеснување на РЕВМАТИЗМА,

- Се справуваат со испукана кожа на петите, болни пети и др.

Состав:

Овие влошки за чевли вклучуваат природна инфрацрвена технологија, генериранаат топлинска енергија и долги инфрацрвени зраци од спектарот.

Употреба:

Можете да ги користите во сите видови на обувки. Приспособливи се на секаков вид на обувки.

Tyxo.bg counter