100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Горен Душек 160/200см.

Јапонски Системи за Здрав Дом Горен Душек 160/200см.
Јапонски Системи за Здрав Дом

Горен Душек 160/200см.

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Горен Душек 160/200см.

Високоеластичната пена исто така помага за потребната поддршка за време на спиењето, менувајќи ја формата во согласност со контурите на телото. Магнетната технологија, брановидниот слој и високо еластичната пена со "меморија" ефект - сето ова дава можност за целосна релаксација. Горниот душек ги комбинира сите овие технологии за здраво спиење.

Состав:

Горен Душек, се состои од два слоја од високоеластичен материјал, кои помагаат да се задржи добра состојба. Горниот компакт слој е изработен од латекс по патентирана технологија. Помага да се опуштат мускулите и да се одстрани напнатоста. Исто така, обезбедува подобрување на циркулацијата на воздухот и потрошувачката на вишокот топлина. На повлажна површина се наоѓаат мали неодимиум магнети кои создаваат магнетно поле, придонесуваат за максимално опуштање.

Употреба:

Додека спиете сте опкружени со тридимензионално магнетно поле, еквивалентно на природниот магнетна проток на Земјата. Радиалниот магнетизам претставува сферични 3200-гаусови неодимиум магнети, наредени во кружна низа. Секој поединечен магнет е позициониран така што неговата позитивно-негативна оска е наместена 60 степени спрема соседниот. Резултатот е низа од магнетни полиња, кои ги покриваат полни 360 степени во три слоја. Вториот слој е изработен од високоеластична пена со ефектот "меморија". Под влијание на топлината ги следи контурите на телото и ја повраќа својата првобитна форма по користење, без разлика на вашиот раст и тежина. 

Tyxo.bg counter