100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Единечен Мини Магнет 4см. дијаметар

Јапонски Системи за Здрав Дом Единечен Мини Магнет 4см. дијаметар
Јапонски Системи за Здрав Дом

Единечен Мини Магнет 4см. дијаметар

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Единечен Мини Магнет 4см. дијаметар

Почувствувајте ги предностите на магнетното влијание и контрола на температурата, каде што ви е најпотребно! Се вклопува совршено кон телото, создавајќи пријатно и смирувачко магнетно поле. Малата големина на производот ви овозможува да го користите каде и да сте.

Состав:

Во магнетниот свет е воведена единствена концепција на магнетна технологија. Усовршен е со додавање на технологијата на долги инфрацрвени зраци од спектарот.

Tyxo.bg counter