Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Еластичен Стегач за Глужд

Јапонски Системи за Здрав Дом Еластичен Стегач за Глужд
Јапонски Системи за Здрав Дом

Еластичен Стегач за Глужд

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Еластичен Стегач за Глужд

Идеален за професионални спортисти или за луѓе кои водат активен начин на живот!

После вратот, глуждот е најактивниот дел од телото, бидејќи е под влијание на тежината на целото тело! Еластичниот Стегач за Глужд го опушта мускулното ткиво и со затоплувањето од инфрацрвена технологија помага за ублажување на стрес и непријатност.

Состав:

Стегачот за глужд ја претставува посакуваната комбинација на својства, како што се еластичност, издржливост, флексибилност и дишење на ногата. Тие се подобри во споредба со други ленти, бидејќи ги комбинира технологијата на влијанието далекусежен IR спектар на зрачење и технологија на јонска влијание.

Употреба:

Почувствувајте ги корисните ефекти на топлина и негативни јони. 
Ги имаме во 3 величини M, L и XL. 

Tyxo.bg counter