Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Лежалка за Домашни Миленици 75x60 см.

Јапонски Системи за Здрав Дом Лежалка за Домашни Миленици 75x60 см.
Јапонски Системи за Здрав Дом

Лежалка за Домашни Миленици 75x60 см.

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Лежалка за Домашни Миленици 75x60 см.

Домашните миленици се полноправен член на семејството и тие имаат дневни потреби, како и секој друг член на семејството: чист воздух, чиста вода, добра исхрана, квалитетен сон и физичко одмарање.

Состав:

Опкружете го вашето домашно милениче со топлина и удобност, бидејќи меката и удобна лежалка ги вклучува во себе магнетната технологија и технологијата на инфрацрвените зраци со широк спектар. Вашиот миленик ќе ужива во новата лежалка.

Tyxo.bg counter