100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Диск

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Диск
Јапонски Системи за Здрав Дом

Магнетен Диск

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Диск

Лесен и компактен диск со патентирани технологии. Магнетниот Диск е уникатен по тоа што создава динамично магнетно поле. Специјалниот дизајн на дискот значително ја зголемува силата на магнетното поле, како и длабочината на неговото влијание. Покрај тоа, распределбата на магнетна енергија произведена преку посебен распоред на елементите на Powerchip, обезбедува 100% покриеност на магнетното поле.

Состав:

Полимерен слој, кој обезбедува отпорност на корозија на дискот и му дава практично неограничен рок на користење. Со надворешен одстранлив прстен, изработен од медицински силикон, кој ви овозможува да го носите на вратот или на било која друга пожелна од вас област на телото со помош за да се почувствува смирувачки ефект врз избраната површина! За максимален ефект, природната сила на магнетите се засилени со технологијата на долгите инфрацрвени зраци, како и со технологијата на негативните јони.

Компактен диск со модерен дизајн и уникатни технологии од:

- Иновативна магнетна технологија

- Долга инфрацрвена технологија

- Технологија за негативни јони

Сигурен долготраен дизајн, изработен од хипоалергични материјали, со компактна големина и флексибилност за користење. 100% покриеност на магнетното поле и активно динамично магнетно поле од 900-1000 Гаус.

Tyxo.bg counter