Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Ѓердан Златна Боја 47 - 52см

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Ѓердан Златна Боја 47 - 52см
Јапонски Системи за Здрав Дом

Магнетен Ѓердан Златна Боја 47 - 52см

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетен Ѓердан Златна Боја 47 - 52см

Должината на ѓерданот може да варира 47-52 cm благодарение на дополнителниот ланец од 5см. Магнетнито ѓердан ги положил сите најстроги испитувања во една од водечките европски лаборатории за оксидација и абењето на металниот слој, кој покажува одлична отпорност на површината на абразија и врвен квалитет. Овој стилски ѓердан ќе биде одличен производ во вашиот асортиман и благодарение на елегантното пакување ќе биде прекрасен подарок.

Состав:

- Магнетна ламели 8

- Сила на магнетното поле - 1000 Гаус

- Хипоалергичен материјал

- Тоник злато (24 K)

- Модерен дизајн

Употреба:

Mагнетната технологијата што е интегрирана во овој ѓердан, ќе ви помогне да ги ресетирате енергетскиот баланс на организмот, олеснување на стресот и заморот.

Tyxo.bg counter