Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетна Пластична Плоча

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетна Пластична Плоча
Јапонски Системи за Здрав Дом

Магнетна Пластична Плоча

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетна Пластична Плоча

Клучни карактеристики и предности на магнетна пластична плоча:

Флексибилна лумбална поддршка и удобност за грбот.

Рамномерно обложено 100% тродимензионално магнетно поле врз целата површина.

IR влакна за мека, добра топлина.

Влијанието на негативни јони за обнова и отстранување на непријатност.

Благодарение на својата мала тежина, се приспособува на контурите на телото, плочата е удобна за носење во текот на целиот ден, седнати или исправени. Цврста, но флексибилна плочата дава можност за слободно движење. За погодност и дополнителна поддршка на долниот дел на грбот плочата може да се користи со лумбални појаси.

Состав:

Особеноста на магнетна плоча е во тоа што ги комбинира трите иновации:

- Магнетна технологија

- Јонска технологија и

- Технологија на долги инфрацрвени бранови за да се постигне смирувачки и релаксирачки ефект. Магнитната плоча е идеална за релаксација на мускулите на грбот - крстот.

Употреба:

Чистете ја површината на произоводот со влажна крпа натопена во вода или благ детергент. За да се исуши природно во воздухот.

Tyxo.bg counter