Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетни Влошки за Обувки - Жени од 35 - 40

Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетни Влошки за Обувки - Жени од 35 - 40
Јапонски Системи за Здрав Дом

Магнетни Влошки за Обувки - Жени од 35 - 40

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Магнетни Влошки за Обувки - Жени од 35 - 40

Идејата за нивното создавање е родена од уникатната филозофија за обединување на традиционалните методи на превенција на здравјето со достигнувањата на модерната технологија.

Тие се создадени за да бидат трајни, со дизајн од три слоја и површинска обвивка, отпорни на континуирана употреба. Милиони луѓе кои поминуваат многу време простум, се чувствуваат неверојатно со Магнетните Влошки за Обувки во текот на целиот ден.

Состав:

Влошките за Обувки се опремени со магнетна технологија.

Влошките за Обувки кои користат концентрични кругови или линеарни магнетни дизајни имаат скратена покриеност од магнетното поле или силно ограничен број магнетни полови по површината. Само оние кои ние ги нудиме обезбедуваат цврста и постојана покриеност.

Употреба:

Технологијата на далечните инфрацрвени зраци се состои од влакна направени од керамички материјал, кој ја презема енергијата и потоа ја одразува како далечни инфрацрвени зраци.

Танкиот мек слој на нова уретанска пена помага и заштитува против преоптоварување при интензивни вежби како трчање или аеробик. Исто така обезбедува врвен комфор при активности со полесно оптоварување како одење, голф или возење велосипед.

Заморот и болките во нозете често се првиот знак на замор, која може да се шири во телото. Погодноста за нозете преку периоди, исполнети со интензивна активност, помага за превенција на болките и генерално обезбедува чувство за обновена енергија.

Tyxo.bg counter