Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Масажер

Јапонски Системи за Здрав Дом Масажер
Јапонски Системи за Здрав Дом

Масажер

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Масажер

Масажерот со ролери MagCreator ® - тоа е она што никогаш не сте го доживеале до сега и може да го направите да изгледа толку лесно и пријатно!

Направете подарок на себе и вашите најблиски со релаксирачка масажа со магнетната акција!

Заштитува од стрес и непријатност!

Состав:

Масажер ролер e составен од новата технологија на магнетно влијание, која ни гарантира уникатно чувство за целосна релаксација.

Употреба:

Масажерот со ролери, треба да биде насочен кон вршење на мазни движења, во насока од вратот кон основата на 'рбетот и обратно. Повлажната површина на ролната извршува акупресура; благодарение на избалансиран дизајн на специјалните контури се обезбедува непречено функционирање на ролерите. По масажата Вие ќе се чувствувате одморени и освежени.

Tyxo.bg counter