Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Маска за Спиење

Јапонски Системи за Здрав Дом Маска за Спиење
Јапонски Системи за Здрав Дом

Маска за Спиење

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Маска за Спиење

Ако имате проблеми со спиењето, всушност тоа ќе влијае на вашите очи. Нашата нова "тајна убавина" е создадена за да се осигура дека можете лесно да заспие во секое време од денот или ноќта. Маската за спиење не пренесува светлина, па е идеална за краток дневен престој и за длабок сон во текот на ноќта.

Состав:

За разлика од конвенционалните маски, оваа маска за спиење се состои од флексибилен материјал со магнетна технологија.

Употреба:

Ставете ја маската и неколку мигови ќе се чувствувате опуштено со извор на енергија на магнетното поле. Маската исто така вклучува инфрацрвена технологија која создава соодветна температура.

Tyxo.bg counter