Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Златна боја)

Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Златна боја)
Јапонски Системи за Здрав Дом

Медаљон (Златна боја)

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Златна боја)

Олицетворение на иновативни технологии и почит кон јапонската култура.

На надворешната површина на медалјон се користи техниката за нанесување на 4 јапонски карактери со лак, во слободен превод значи "јапонско здравје".

Состав:

Во новиот медалјон е отелотворена технологија која вклучува магнетна технологија, инфрацрвена технологија и јонска технологија:

2 Неодимиум магнети со различна поларност (1000 Гаус).

2 ламели со керамички материјал кој емитува меки инфрацрвени зраци со бранова должина од 4 до 14 микрони.

2 ламели со природни минерали кои лачат корисните негативни јони (1000-1200 јони на 1 кубен см).

Површината на Медаљонот во златна боја е украсен со 24 K бело злато.

Tyxo.bg counter