Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Сребрена боја)

Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Сребрена боја)
Јапонски Системи за Здрав Дом

Медаљон (Сребрена боја)

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Медаљон (Сребрена боја)

Олицетворение на иновативни технологии и почит кон јапонската култура.

На надворешната површина на медалјон се нанесени 4 јапонски карактери со лак, со превод "јапонско здравје".

Состав:

Во новиот медалјон е интегрирана технологија која вклучува магнетна технологија, инфрацрвена технологија и јонска технологија:

2 неодимиум магнети со различна поларност (1000 Гаус).

2 ламели со керамички материјал кој емитува меки инфрацрвени зраци со бранова должина од 4 до 14 микрони.

2 ламели со природни минерали кои ги лачат корисните негативни јони (1000-1200 јони на 1 кубен см).

Tyxo.bg counter