Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Минерални Камења

Јапонски Системи за Здрав Дом Минерални Камења
Јапонски Системи за Здрав Дом

Минерални Камења

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Минерални Камења

Минералниот филтер е вклучен во системот за филтрирање на вода. Ја збогатува водата со минерали и помага за регулирање на кисело-алкалната рамнотежа и намалување на киселоста на водата.

Состав:

Минерални камења.

Употреба:

Минералните камења треба да се исплакнат со ладна вода секој месец. Не оставајте неискористена вода во системот за филтрирање повеќе од 24 часа. Извадете ги минералните камења од пакувањето и исплакнете ги под млаз ладна вода најмалку 5 минути. Потоа ставете ги во садот. Се заменуваат еднаш годишно.

Tyxo.bg counter