100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Магнетни Дискови

Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Магнетни Дискови
Јапонски Системи за Здрав Дом

Мини Магнетни Дискови

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Магнетни Дискови

Компактниот и удобен диск лежи цврсто врз кожата, овозможувајќи ви да имате активен живот, без непријатности. Содржи хексоагонална димензија од неодимиум магнети, кои помагаат за обнова на потребниот баланс на сили и енергија, а исто така и за отстранување на непријатност и стрес.

Состав:

Цврст хипоалергичен полимерен слој врз магнетот. Брановидна површина на магнетот - за дополнителен масирачки ефект.

Водоотпорен, Хипоалергична лекопласт со боја на кожата.

Моќта на магнетното поле - 750 Гаус

Употреба:

Компактен, лесен за користење и мултифункционален, благодарение на неговите димензии можете да го користите во секое време и насекаде, кога ви е вам потребно.

Tyxo.bg counter