Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Масажер

Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Масажер
Јапонски Системи за Здрав Дом

Мини Масажер

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Мини Масажер

Масажерот е составен од безбедени заострени испапчени делови, кои можат ефикасно да масираат акупунктурни точки на стапалата или дланките. Површината на топките се изработени од специјални материјали кои произведуваат негативни јони, повторното создавање на освежувачки и жив воздух, карактеристични за природната средина во близина на водопади и шуми. Во исто време IR технологијата ја апсорбира селективно топлинската енергија и потоа ја враќа како мекa, смирувачка топлина. Овој масажер ќе ви овозможи да се елиминира заморот и одржување на целокупниот тон на телото.

Главни карактеристики и предности:

- Помош за ублажување на стресот и ослободување од стресот.

- Испакнатата површина обезбедува релаксирачка, стимулирачка масажа на посакуваниот дел од телото.

- Магнетно поле од 800-1000 Гаус.

- Негативни јони имаат поволен ефект врз целото тело.

Производот не го потопувајте во вода! Да се ​​чисти со влажна крпа за да се исуши по природен пат преку воздухот.

Состав:

Магнетни монисти, се интегрирани во оваа извонредна технологија која комбинира три иновации: магнетна технологија, јонска технологија и долгите инфрацрвени бранови.

Употреба:

Инфрацрвените материјали ја апсорбираат енергијата, рефлексивно ја враќаат во обратна форма на мека, смирувачка топлина. Компактен и удобна торбичка ви овозможува да го понесете со себе било каде.

Tyxo.bg counter