100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Натколеница М и L

Јапонски Системи за Здрав Дом Натколеница М и L
Јапонски Системи за Здрав Дом

Натколеница М и L

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Натколеница М и L

Идеален за професионални спортисти и луѓе со активен начин на живот! Колено-зглобовите ја носат тежината на целото тело. Нашата поддршка за колено-зглобовите и ги одстранува на непријатностите при движење, без ограничување на слободата на движење и создава мека топлина која го опушта мускулното ткиво и го ублажува стресот. Натколениците претставуваат посакувана комбинација на својства, како што се: еластичност, издржливост, флексибилност и дишење.

Состав:

Натколениците се подобри од други завои, бидејќи комбинираат влијанија технолошки далеку инфрацрвен спектар и технологија на јонска влијание.

Tyxo.bg counter