Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Обетки

Јапонски Системи за Здрав Дом Обетки
Јапонски Системи за Здрав Дом

Обетки

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Обетки

Овие украси не се само убави, но и корисни, благодарение на комбинацијата од магнетна технологија, меки инфрацрвени зраци и дополнителното влијание на негативните јони. Двобојниот дизајн на накит ви овозможува да ги комбинирате со широк спектар на бои во облека и додатоци кон нив. Да бидеш убава е толку едноставно!

Состав:

Елегантни обетки со двобоен орнамент. Овој исклучителен висококвалитетен производ, произведен од јапонски хируршки челик, дополнети со позлатени акценти.

Tyxo.bg counter