Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Перница 46,5 x 62 см.

Јапонски Системи за Здрав Дом Перница 46,5 x 62 см.
Јапонски Системи за Здрав Дом

Перница 46,5 x 62 см.

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Перница 46,5 x 62 см.

Специјално дизајниран внатрешен потпорен полнеж, кој ја гарантира вистинската позиција за главата, вратот и 'рбетот. Но, она што навистина го прави за вас оваа перница е разликата во неодимиум магнетите. Ниту една друга технологија, користејќи статични магнети не може да обезбеди таква целосна тридимензионална покриеност. Магнетното поле ја обвиткува и опкружува се што е во близина до него, дури и сложени предмети или тела кои содржат повеќе агли. Перницата вклучува во себе нов дизајн и магнетна технологија. Комбинацијата на овие карактеристики заедно со природни материјали, кои ја зголемуваат удобноста и се еколошки.

Состав:

Пополнувањето во перницата се состои од парчиња латекс пена. Надворешната школка е направена од целосно природни влакна, комбинација од органски памук и бамбус.

Употреба:

Латексот е издржлив и го спречува развојот на микроорганизми и честички. Исто така не ја здржува влагата. Природниот латекс обезбедува самовентилирање и проветрен систем, а отпорноста на топлина и влага гарантира перницата дека ќе остане сува. Оној кој ја користи може да одземе дел од полнежот, за да го достигне посакуваното ниво на цврстина.

Tyxo.bg counter