Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Појас за Кичмениот Крст

Јапонски Системи за Здрав Дом Појас за Кичмениот Крст
Јапонски Системи за Здрав Дом

Појас за Кичмениот Крст

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Појас за Кичмениот Крст

Подршка за грбот! Идеален за професионални спортисти и луѓе со активен начин на живот! За организмот, најголемото оптоварување паѓа на грбот. Нашата лумбална лента смирува, загреани, уморни и напнати мускули на грбот. Појасот ја претставува посакуваната комбинација на својства, како што се еластичност, издржливост, флексибилност и дишење.

Состав:

Појасот за Кичмениот Крст е подобар од другите завои, бидејќи комбинираат влијанија со технологија на инфрацрвен спектар и технологијата на јонско влијание. Се добива благотворен ефект на топлина и негативни јони во исто време! Се препорачува во употреба со магнетна плоча.

Употреба:

Големина: M, L, XL

Tyxo.bg counter