100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Прстен за смена на Јапонски Оптимизатор

Јапонски Системи за Здрав Дом Прстен за смена на Јапонски Оптимизатор
Јапонски Системи за Здрав Дом

Прстен за смена на Јапонски Оптимизатор

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Прстен за смена на Јапонски Оптимизатор

Кислородна сатурација, изложеност на магнетни полиња и светлинска минерализација - Насочување на водата, создавајќи "жива вода", со што го исполнува телото со енергија, помага ефикасно да се врати во рамнотежа, ја регулира кисело-алкалната рамнотежа, доведува до зголемување на алкалната содржина која е во хармонија со природните хемиски процеси на телото. Молекуларната структура на живата вода е поделена на помали групи од молекули, со што овозможува телото да го апсорбира побрзо од обично. Минералните прстени ја заситува водата со минерали (посебно јони на калциум). Ротационо во бокалот водата поминува низ моќен, полн со енергија магнетно поле. На овој начин постои процес на структурирање - поделбата на големи водни кластери во помалите. Оваа вода се вари лесно во организмот.

Состав:

Направен е од безбедна пластика, прстенот содржи корални чипови и минерални керамички топки.

Употреба:

Резервниот прстен се менува - еднаш годишно или по 200 часа работа.

Tyxo.bg counter