Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Сад за смена за Јапонски Воден Систем

Јапонски Системи за Здрав Дом Сад за смена за Јапонски Воден Систем
Јапонски Системи за Здрав Дом

Сад за смена за Јапонски Воден Систем

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Сад за смена за Јапонски Воден Систем

Садот за промена е интегрален дел од јапонскаиот воден систем за филтрирање на вода. 

Состав:

Направен е од безопаснa пластика.

Употреба:

Се користи за чување на филтрирана вода.

Tyxo.bg counter