Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Силиконска Белегзија Црвена

Јапонски Системи за Здрав Дом Силиконска Белегзија Црвена
Јапонски Системи за Здрав Дом

Силиконска Белегзија Црвена

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Силиконска Белегзија Црвена

Ласерско гравирање на јапонски канџи симболи кои претставуваат петте столба: Тело, ум, семејството, општеството и Финансии.

Состав:

Неодимиум магнети 5 х 1000 Гаус

Употреба:

Долги зраци на инфрацрвена керамика создава нежна, смирувачка топлина. Примање на негативни јони кои создаваат смирувачки ефект.

Tyxo.bg counter