100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Систем за Пречистување на Воздухот

Јапонски Системи за Здрав Дом Систем за Пречистување на Воздухот
Јапонски Системи за Здрав Дом

Систем за Пречистување на Воздухот

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Систем за Пречистување на Воздухот

Здрав, чист воздух!

Тоа е системот кој користи иновативна технологија за мулти-систем на филтрирање на воздухот. Системот, чија главна карактеристика е единствен ULPA воздушен филтер - најновото технолошко достигнување во прочистувањето на воздухот. Технологија Ultra пропустливост на честички (ULPA) е многу поефикасна од оваа технологија со висок степен на филтрирање на честички (HEPA), кое одамна е стандард за чистење на воздухот за болници и чисти соби.

HEPA филтрација има ефикасност од 99.97% за задржување на честички до 0,3 микрони. ULPA филтер систем KenkoAir забавува 99,9995% од големината на честичките до 0,12 микрони нагоре.

ULPA филтрација е компонента која во комбинација со предфилтер, јаглероден филтер и дезодоранските филтри ефикасно ги задржува и неутрализира штетните материи во воздухот од сите големини, како на пример:

Фини честички во атмосферата, вклучувајќи: прав, полен, влакна и честички од миленичиња, прашински грини, мувла, спори на мувла и други алергени, Пушењето и хемиски испарувања.

Овој систем има негативен јонски генератор кој го збогатува прочистениот воздух цо негативно наелектризирани јони (1 - 2. милиони јони на 1 кубен сантиметар во секунда при сите режими на работа на уредот), кои имаат позитивен ефект врз телото. Овие "елементи на долговечноста" подтикнуваат синтеза и зачувување на витамините во човечкото тело, како и зајакнување на многу физиолошки функции. Имате чуство како да се шетате низ шума или по должината на реката, ве смирува и релаксира. Покрај тоа, овој систем користи патентираната технологија и прочистување преку јонизација на воздухот.

Овој производ е тестиран успешно и поседува сертификат од водечките независни меѓународни организации за заштита на здравјето и животната средина.

Благодарение на новиот подобрен дизајн, системот троши многу малку енергија, дури и кога работи во интензивен режим.

Системот за прочистување на воздухот има единствена технологија со компактен и стилски изглед, која успешно се вклопува во секој ентериер.

Разликата е очигледна: не постои друг прочистувач на воздухот кој може да ви понуди толку предности кои ги има нашиот систем.

Состав:

Покажувач за квалитетот на воздухот. Единствен филтер ULPA (99.9995% ефикасност) - филтрира загадувачки честички и вируси до 0,12 микрони. Јонизација БЕЗ озон! Multi-фазна филтрација на воздухот. 

Тежина (6,3 кг) Антистатик материјали. Енергијата (45 вати турбо режим). Ниско ниво на бучава (52db, кога работат во режим најинтензивна турбо). Лесна замена на отстранлив филтр. Индикатор за животот на отстранлив филтр. Вграден тајмер. Автоматска работа. Показател за квалитетот на воздухот.

Употреба:

 

 

Tyxo.bg counter