100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Спортска Бразлетна

Јапонски Системи за Здрав Дом Спортска Бразлетна
Јапонски Системи за Здрав Дом

Спортска Бразлетна

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Спортска Бразлетна

Спотската Бразлетна е толку лесна што речиси нема да ја почувствувате на раката, а тоа е голем плус за оние кои се занимаваат со спортови како тенис и голф. Стилско закопчување, ја фиксира нараквицата на раката, а во исто време е лесно да се разкопча. Спортската бразлетна е подеднакво погодна како за мажите, така и жените.

Состав:

Спортската бразлетна е изработена од издржлив, флексибилен силикон. Создадена е да понуди повеќе спортски изглед. Три по 800 Гаус магнети од стронциум феритни помагаат за надминување на стресот и враќање на балансот со природна енергија.

Внатрешното јадро е од силиконска гума, во него се содржи моќен микс од 50% турмалин и 50% керамички прашина.

Употреба:

Долгата инфрацрвена технологија и негативна - јонска технологија репродуцираат нежно затоплување и смирувачка средина.

Достапен во две големини 19см. и 21см.

Tyxo.bg counter