Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Спортски Чорапи

Јапонски Системи за Здрав Дом Спортски Чорапи
Јапонски Системи за Здрав Дом

Спортски Чорапи

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Спортски Чорапи

Технологијата на инфрацрвени зраци, помага да не се акумулира вишокот топлина, обезбедува оптимално пренесување на топлината и температурните услови кои се погодни за нозете, кои влијаат позитивно на зглобовите. Стапалата остануваат суви дури и за време на интензивно физичко оптоварување! Произведени се со високотехнолошки материјали, спортските чорапи да комбинираат оптимална удобност со поголема практичност, погодни за спорт и за секојдневно носење.

Состав:

Нано сребрени честички се интегрирани во составот на материјалот од кој се направени чорапите. Го спречува брзиот развој на бактерии и мирисот, кои обезбедуваат антибактериски ефект и природно миризливи.

Употреба:

Големина од 37 - 48.

Tyxo.bg counter