Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Стегач за Зглоб

Јапонски Системи за Здрав Дом Стегач за Зглоб
Јапонски Системи за Здрав Дом

Стегач за Зглоб

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Стегач за Зглоб

Идеален за професионални спортисти или за луѓе кои водат активен начин на живот!

Стегачот за Зглоб ги зацврстува зглобовите, без да го ограничува движењето. Нежната топлина ги опушта мускулите и тетивите, и доведува до елиминирање на непријатност.

Состав:

Стегачот за Зглоб ja претставува посакуваната комбинација на својства, како што се еластичност, издржливост, флексибилност и дишење. Тие се подобро во споредба со други стегачи, бидејќи ја комбинираат технологија на влијанието на далекусежен IR спектар на зрачење и технологија на јонско влијание.

Употреба:

Ги имаме во 3 величини: M, L и XL.

Tyxo.bg counter