Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Замена

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Замена
Јапонски Системи за Здрав Дом

Филтер за Замена

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Замена

Заменливиот филтер е повеќеслоен неткаен филтер монтиран во горниот дел на патронот. Тој ефикасно ги одстранува од водата, нерастворливите нечистотии (рѓа, песок, тиња) и други органски загадувачи. Можност за зачувување на честички до 1 микрон.

Состав:

Неткаен полипропилен

Употреба:

Заменливите филтри можат да се мијат, ако тие ја менуваат бојата или ако нивната пропусна моќ се намали. Користете само ладна вода и чистете само преку испирање со ладна вода.

Tyxo.bg counter