Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Смена за Систем за Прочистување на Воздухот

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Смена за Систем за Прочистување на Воздухот
Јапонски Системи за Здрав Дом

Филтер за Смена за Систем за Прочистување на Воздухот

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за Смена за Систем за Прочистување на Воздухот

Прочистувањето на воздухот се врши со ULPA филтрација, компонента во комбинација со предфилтер, јаглероден филтер и дезодорански филтер. Ефикасно ги забавува и неутрализира штетните материи во воздухот од сите големини, како на пример:

- Фини честички во атмосферата, вклучувајќи прав;

- Полен, прашински грини, мувла, спори на мувла и други алергени;

- Пушењето и хемиски испарувања.

Технологија Ultra пропустливост на честички (ULPA) е многу поефикасна од оваа технологија со висок степен на прочистување на честички (HEPA), кое одамна е стандард за чистење на воздухот за болници и чисти соби.

НЕРА филтрација технологија е ефикасен за 99.97% задржување на честички со големина до 0,3 микрометри. ULPA филтер системот забавува со 99.9995% од сите честички поголеми од 0,12 микрони. Оваа честичка е 10 пати помала од бактерија Staphylococcus.

Внимание: Pre-филтерот првично инсталиран во уредот е еднократно. Не го фрлајте, можете да го користите повторно по чистење, како што е опишано во упатството за употреба на уредот.

Мерки на претпазливост:

Системот треба да се вклучува само кога е целосно склопен, со комплетен сет на филтри. Пред да го поставите сетот од филтри, одстранете ги пластичните пакувања од секој филтер. Пред замена на филтрите, бидете сигурни дека системот е исклучен од мрежата.

Дезодоранскиот филтер и ULPA бара периодична замена. Проверувајте еднаш на секои 3 месеци или почесто, особено ако уредот се користи на места каде воздухот е над просекот. Менувајте ги филтрите веднаш ако индикатор запоцне да трепка или по 6 месеци употреба.

Состав:

Комплетот за замена на филтри вклучува јаглерод дезодорански филтер и ULPA филтер, филтри за чистење, влез и јонизација на воздухот, се продава како еден комплет.

Употреба:

Предфилтерот не е заменлива компонента, тој мора да се чисти еднаш на 2 месеци или кога индикаторот ќе трепка. Внимателно исчистете го однапред филтерот со правосмукалка или исплакнете го со топла вода и целосно исушете го.

Tyxo.bg counter