Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена за Јапонски Воден Систем

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена за Јапонски Воден Систем
Јапонски Системи за Здрав Дом

Филтер за смена за Јапонски Воден Систем

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена за Јапонски Воден Систем

Касета филтер е вклучен во системот за филтрирање на вода. Посребрениот слој од активен јаглен во кертриџот филтер ги отстранува: непријатниот мирис, ја прочистува водата од бактерии, но исто така ги отстранува и металите, остаток хлор, органски соединенија и други хемикалии присутни во проточна вода за домашна употреба. Посребрениот активен јаглен може да убие микроби и бактерии во водата за долго време, за да се спречи развојот на микрофлората во рамките на филтер патрон. Водата се збогатува со калциум и други минерали.

Состав:

Посребрен слој врз активен јаглен.

Употреба:

Во секојдневна употреба, се врши замена на секои 3 месеци.

Tyxo.bg counter