Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена со Микро Габа за Јапонски Воден Систем

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена со Микро Габа за Јапонски Воден Систем
Јапонски Системи за Здрав Дом

Филтер за смена со Микро Габа за Јапонски Воден Систем

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за смена со Микро Габа за Јапонски Воден Систем

Микропорозен филтер е високо полимерен сунѓер, која создава однапред филтрирање на водата за отстранување на нерастворливи материјали - (рѓа, песок, кал и др.). Непропушта честички со големина од 1 микрон. Стафилокок бактеријата е со големина од 0,5-1 микрон. Микропорозен филтер обезбедува ефикасно претходно прочистување на водата, таа се подготвува за длабоко навлегување. Отстранлив филтер, микро сунѓер за јапонски воден систем.

Состав:

Микропорозен филтер од микро габи.

Tyxo.bg counter