Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за јапонска спортска мешалка

Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за јапонска спортска мешалка
Јапонски Системи за Здрав Дом

Филтер за јапонска спортска мешалка

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Филтер за јапонска спортска мешалка

Филтер за спортски шишиња ја елиминира непријатна миризба и го подобрува вкусот и бојата на водата, но исто така ги отстранува и материите како остаток хлор, метали, органски соединенија и други хемикалии присутни во проточна вода за време на санитарна обработка. Заситена вода со минерали ја Регулира pH во крвта и го прави организмот алкален.

Состав:

Слој од активен јаглен, зеолити и пи минерали.

Употреба:

За најдобри резултати, заменете го филтерот од 2 до 3 месеци во секојдневна употреба.

Овој производ е наменет за прочистување на вода од загадувачи. Не користете очигледно валкана вода. Користете вода од чешма од одобрени извори на вода, канал или друга вода за пиење, ако сте сигурни дека тоа е безбедно. Пред првата инсталација и пред секоја употреба, филтерот се мие со ладна вода најмалку 30 секунди. Чистете само преку испирање со ладна вода.

Tyxo.bg counter