Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Чорапи за Секојдневна Употреба

Јапонски Системи за Здрав Дом Чорапи за Секојдневна Употреба
Јапонски Системи за Здрав Дом

Чорапи за Секојдневна Употреба

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Чорапи за Секојдневна Употреба

Антибактериски и IR технологија им овозможува на нозете да дишат и да останат суви. Специјални бакарни влакна спречуваат појавата на статички електрицитет и висок квалитет на ткаенина во памучна основа со засилен ѓон, петта и прсти за удобност и трајност.

Состав:

Бојата на чорапите е карирана сива.

Употреба:

Големина: 40-47

Tyxo.bg counter