Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Широкоспектарна Столна Лампа

Јапонски Системи за Здрав Дом Широкоспектарна Столна Лампа
Јапонски Системи за Здрав Дом

Широкоспектарна Столна Лампа

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Широкоспектарна Столна Лампа

Луѓето се чувствуваат добро под природна сончева светлина, но голем дел од модерниот начин на живот го поминуваат во затворен простор, кога можеме да се насладуваме на сончевите зраци. Особено во зимските месеци имаме минимална можност да преземеме од точно определен дел од сончевата светлина, за која научниците тврдат дека го помага животот на планетата и која е докажано дека помага во одржувањето на физичката благосостојба и емоционалното здравје.

Наликува на природната сончева светлина. Создава сончевата светлина без UVA и UVB - ги обезбедува придобивките од сончевата светлина, без изложување на штетни фактори.

Широкспектар на осветлување - природен баланс на бранова должина (дополнителна сина), кој создава природно осветлување.

Современа LED технологија - го елиминира тресењето, што предизвикува визуелен замор.

Употреба:

Еколошки - долг живот на деловите, без тешки метали за полесно рециклирање. 

Екран на часовникот и аларм. Тајмер за "изгрејсонце", кој постепено ja намалува светлината - помага во одржувањето на нормално, постепено будење. Целосно прилагодливи контрола на осветленоста.

Опција за виткање и дифузор за светлина - за користење на KenkoLight како светилка (отворена) и како ноќна ламба (затворена).

USB порт за полнење.

Заштеда на енергија - користи помалку од 30% од енергијата потребна за стандардна сијалица.

Tyxo.bg counter