Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Воден Систем

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Воден Систем
Јапонски Системи за Здрав Дом

Јапонски Воден Систем

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Воден Систем

Филтрирањето на водата се создава како во природни услови за прочистување на водата. Водата под влијание на гравитација поминува низ различни слоеви на почвата и се прочистува на овој начин. Користењето на овој природен принцип на прочистување во повеќеслоен систем, обезбедува повеќекратна филтрација на вода, преку која водата стекнува својствата на чиста изворска вода. Микропорестиот филтер ефикасно ги отстранува од водата нерастворливите материи (рѓа, песок, тиња). Активен јаглен (13, дел од кој е посребрен) во филтерот ги отстранува непријатниот мирис и вкус, ја прочистува водата од бактерии, но исто така ги отстранува и метали, остаток на хлор, органски соединенија и други хемикалии присутни во проточна вода. Специалниот слој од топки ја збогатува водата со минерали. Пречистената вода минува низ магнетна сила од 1200 Гаус прстен и се создава природно наредена молекуларна структура на водата. Таа обезбедува биолошка активност.

Едноставно истурете ја водата во системот за филтрирање на вода и за неколку минути, добивате кристално чиста изворска вода. Ова е водата што треба да се користи како вода за пиење. Исто така водата за филтрирање може и да се оптимизира. Процесот на оптимизирање е најновиот развој во областа на технологијата за филтрирање на вода.

Резервоарот за вода е со компактна големина и може да се чува во фрижидер.

Состав:

Пакетот содржи: систем за филтрирање на вода, патрон и микропорозен филтер.

Димензии: 385h260h205 mm (висина, ширина, должина)

Брзина на филтрација: 11 л / час (варира)

Нето тежина: 2,5 кг (без вода)  

Употреба:

Систем за филтрација на вода:

Горниот резервоар за вода има капацитет: 2 литри

Сад за филтрирана вода има капацитет: 2,2 литри

Напрегнатост на магнетните реакции: 1200 Гаус

Tyxo.bg counter