Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Оптимизатор

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Оптимизатор
Јапонски Системи за Здрав Дом

Јапонски Оптимизатор

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Оптимизатор

• Ја збогатува водата со кислород,

• Внесува негативни јони,

• Уништува кластери од водни молекули,

• Магнетизирање на водата, користејќи основа од 4,400 Гаус,

• Додава минерали во водата преку пи-прстенот,

• Создава идеална хексагонална формација на водата.

Нов квалитет на водата. Оптимизаторот ја заситува филтрираната вода со кислород и ја јонизира без карбонизација и употреба на хемикалии и други адитиви. Тоа е комбинација на технологии кои придонесуваат за формирање на природна вода за пиење, базирана на нејзиниот хемиски состав. Ротирачката вода во Оптимизаторот минува низ магнетно поле и специјален прстен кој содржи минерали. Дигиталниот дисплеј го покажува времетраењето на процесот на оптимизација на водата. Процесот се одвива во бокал со волумен 2 литри со заклучување, така оптимизираната вода ги задржува своите својства до употреба. Јапонскиот оптимизатор се комбинира добро со филтер систем.

Состав:

Резервоар за вода: 2,2 литри;

Магнетните ефекти: 4400 Гаус;

Брзина на ​​оптимизација: 9 минути;

Димензии: mm 340h220h150;

Нето тежина: 3 кг (без вода);

Употреба:

Резервни прстени Pi прстен - Се менува еднаш годишно или 200 часa.

Tyxo.bg counter