Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Ултра Туш

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Ултра Туш
Јапонски Системи за Здрав Дом

Јапонски Ултра Туш

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонски Ултра Туш

Според Здравствениот институт на САД за 10 минути туширање со хлорирана вода нашето тело апсорбира повеќе хлор, исто како да испиете 8 чаши од истата вода. При топол туш порите се отвораат и овозможуваат материите од водата да навлезат во телото со 6-8 пати поголема мера од колку што, ако водата се пие. Затоа е важно да ги елиминирате сите нечистотии во водата, особено хлор, бидејќи ова е познат карциноген.

Неколку студии покажаа дека користењето на хлорирана вода доведува до зголемени ризици за мочниот меур, бубрезите, рак на ректумот, спонтан абортус, вродени дефекти, мала тежина при раѓање, астма, оштетување на слузницата на дишните патишта, хепатална инсуфициенција, слабеење на имунолошкиот систем, артериосклероза и др.

Приклучокот за туш е уникатна по тоа што се користи напредна технологија за филтрација на вода, која не само што ги отстранува хлорот, но и ја намалува содржината на тешки метали, сулфити, нечистотии и ја отстранува непријатната миризба. Кожата станува мазна, косата мека, се намалува првутот.

Употреба:

Приклучокот за туш има пет режими на работа, вклучувајќи и режим за масажа.

Tyxo.bg counter