Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонско Спортско Шише

Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонско Спортско Шише
Јапонски Системи за Здрав Дом

Јапонско Спортско Шише

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом Јапонско Спортско Шише

Уживајте во вкусот на свежо филтрирана вода PiMag каде и да сте! Патентираниот уникатен филтер PiMag ја прочистува водата од чешма од 'рѓа, хлор, тешки метали и други хемиски соединенија. Регулира pH на крвта, ја намалува киселоста на водата. Ергономски облик за удобното носење во рака.

Идеален за користење во текот на работата, на пат, во спортот.

Состав:

Зафатнина: 600 мл

Тврд активен јаглен и зеолит, пи минерали, биоразградлив пластика (без бисфенол A).

Димензии: 225 mm во височина, 72 мм во дијаметар

Магнети: 4x 4200 Гаус

Издржливост на Филтерот: 152 литри.

Употреба:

Овој производ е наменет за прочистување на вода од загадувачи. Не користете очигледно нечиста вода. Користете вода од чешма од одобрени извори на вода или друга вода за пиење, ако сте сигурни дека е безбедно.

Tyxo.bg counter