Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Јапонски Системи за Здрав Дом KENKOINSOLES Влошки за Чевли - Мажи 39-46

Јапонски Системи за Здрав Дом KENKOINSOLES Влошки за Чевли - Мажи 39-46
Јапонски Системи за Здрав Дом

KENKOINSOLES Влошки за Чевли - Мажи 39-46

нема во моментот

Информација за производот: Јапонски Системи за Здрав Дом KENKOINSOLES Влошки за Чевли - Мажи 39-46

EQL магнетната технологија на NIKKEN ви овозможува на овие уникатни влошки за обувки да ви обезбеди совршено, постојано 100% магнетна покриеност на целата површина (САМО EQL магнетна технологија може да обезбедите рамномерно поле на целата површина). Овие современи влошки за обувки се употребуваат од страна на милиони луѓе низ целиот свет. Тие се направени од 2 слоја со посебна развиена засиленс мрежа од дупчиња од едната страна плус еластичен, флексибилен, отпорен на абење слој. Магнетните влошки за обувки се толку издржливи што можете да ги носите во текот на многу години.

Магстепс се првите производи на јапонската фирма NIKKEN и четири години по ред таа добивала награди од јапонскиот император за својот исклучително брз разтеж благодарение единствено на овие влошки. NIKKEN ги воведе оригиналните Магстепс во 1975 година, грубата структура беше инспирирана од камчињата кои можат да се најдат по подот на јапонските јавни бањи, за кои се знае дека произведуваат стимулативно и енергетско чувство. Во влошките таа беше комбинирана со уште еден друг антички принцип - на магнетното влијание.

По примерот на NIKKEN некои компании се обидоа да направат свои магнетни влошки за обувки, но ниту една досега не можеше да предложи таква рамномерна магнетна покриеност и толку длабока пенетрација и ефикасно дејствување на магнетното поле. Единствените магнетните влошки на NIKKEN се научно проверени. Тоа се случува во медицинско истражување спроведено во САД, кое опфатило 400 лица болни од тешка форма на дијабетес со проблеми на нозете и завршило со одлични резултати, кои покажуваат подобрување во 75% од случаите.

Состав:

Претворете ги вашите обувки во стимулативен масажен уред со нашите магнетни влошки Kenko ®!

Kenko ® се двослојни влошки: флексибилно брановидни, отпорни на абење, слој на слој и специјално дизајнирана перфорирана основа со исклучителна магнетна технологија EQL. NIKKEN влошките за обувки може да обезбедат релаксирачко магнетно поле.

Употреба:

Го одстрануваат заморот, ги намалуваат болките и воспаленијата на табаните, ја зголемуваат енергијата, подобрување на тонусот, зајакнување на аурата и ја стимулира циркулацијата, ја стимулира обновата на нервите, го стимулира формирањето на ткивата, ги стимулира акупунктурните ТОЧКИ на целото стапалато, унапредување на пристапот на кислород до клетките, подобрување на рамнотежата на телото, олеснување од РЕВМАТИЗМА. Се справуваат со испукана кожа, болни пети И ДРУГИ.

МАГСТЕПС магнетните влошки за обувки се погодни за сите луѓе од сите возрасти и професии. Особено вредни се за: спортисти, медицински сестри, келнери, продавачи, војници, како и за други професии во кои има високо оптоварување на нозете.

МАГСТЕПС магнетни влошки за обувки се прекрасна помош во случај на дијабетес, артритис, ревматизам, ВОЗРАСНИ луѓе со проблеми при одење, недостаток на енергија и други.

Tyxo.bg counter