Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Apex Патека за трчање модел T-700C

Apex Патека за трчање модел T-700C
Apex

Патека за трчање модел T-700C

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Apex Патека за трчање модел T-700C

Професионален фитнес кардио уред за опрема на фитнес сали со можност за секојдневна употреба на апаратот од многу луѓе. Рачките се изработени од метал, со пластичен и силиконски слој и екран (монитор) со активна електроника.

Состав:

Функции на дисплејот: темпо, калории, пулс, брзина, време, далечина, и промена на наклон

Програми: мануелен, во интервал, губење на масти, 5K трчање, мета HR, топење на масти и фитнес тест.

Видео дисолеј 

Мотор: 4,5 КС Моќност: 200 - 240 V или 100 - 120 V, 50-60 Hz.

Брзина: од 1.0 - 20 км/ч.
Промена на нагорнина: 0-16% Автоматски.
Димензии: 216 х 81 х 139 см.

Максимална тежина: 150 кг.
Платформа за трчање; 575 х 1630 mm.


Екранот: LG Philips LCD 15'' 4:3.


Тежина на уредот: 230 кг.

Употреба:

Патека е идеална за правење на вежби со кои се намалуваат подкожните масти и овозможува симулација на различни видови на тренинг.

Tyxo.bg counter