100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Big Zone Zell Extreme 2500 гр.

Big Zone Zell Extreme 2500 гр.
Big Zone

Zell Extreme 2500 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Big Zone Zell Extreme 2500 гр.

Zell Extreme е исклучиво моќен комлекс, создаден со една единствена цел, да даде ефикасни резултати. Во оптимални пропорции тука се соединети креатин монохидрат, Л-Глутамин, Таурин, БЦАА(сврзани аминокиселини), витамини и минерали кои во оваа коминација се средство за достигнување на посакуваните резултати. Креатин монохидрат во секоја порција ја зголемува  работоспособноста на мускулите, ја зголемува силата и енергијата. Симбиозата на креатин монохидрат и декстроза ќе ја зголеми абсорбцијата на креатин во мускулите до 63% и ќе Ви дозволи да постигнете уште подобри резултати за уште пократко време. Присуството на глутаминот ќе ја стопира фазата ан катаболни процеси, на кое е склоно телото после вежбање и ќе го зголеми растот на анаболни процеси во мускулатурата. За да се создаде оваа моќна формула Big Zone додава и 3000 мг. Таурин, за да се постигне совршено напојување на клетката и енергија. Овие четири елементи како и палетата на витамини и минерали, работат со синхронизација и го прават овој производ ненадминлив во однос на сила, издржливост и качување на мускулна маса.

Zell Extreme 2.5 kg. :

- Транспортна матрица јаглени хидрати · 1375 гр. 

- Creatin Monohydrat ····························   500 гр. 

- L-Glutamin ········································    250 гр.

- Taurin ···············································       75 гр.

- BCAA’s, Витамин Ц, Е, Б1, Б2, Б12, Ниацин, Биотин, Калциум, Магнезиум, Бета Каротин.

Состав:

Доза:20 гр.

Дози во паковање:125

Анализа

Во 100 грама

Во 20 грама

Јагленихидрати

65 гр.

13 гр.

Креатин

20 гр.

4,0 гр.

Л-Глутамин

10 гр.

2,0 гр.

Таурин

Магнезиум

Калиум

Натриум

Витаминн Ц

Протеин

3,0

140 гр.

221 гр.

267,7 мг.

150 мг.

12 гр.

600 гр.

2,8 гр.

44,2 гр

53,4 мг.

30 мг.

1,0 гр.

Употреба:

Се конзумира два пати на ден по 20 гр. растворени во 200 мл. вода или овошен сок. Најдобро време за негово конзумирање е пред и после тренинг како и наутро во денови кога не се тренира.

Tyxo.bg counter